Ny status

Nå har jeg brukt Brintellix siden november. Har bestemt meg for å bruke det en stund til. Livsgnisten er litt bedre. Yey. Overtenker ikke så mye og føler jeg har litt mer energi. Har ikke blitt helt zombie da, føler fortsatt tristhet, men ikke i like stor grad. Angrer ikke på at jeg bruker medikament, men det er litt flaut å innrømme det. Vil jo ikke bruke medikament for å overleve, men slik er det.

Vil bare påpeke at ved oppstart av f.eks. Brintellix og lignende medikamenter, så kan en føle seg verre(f.eks. økt depresjon) før det blir bedre. Det tar omkring 2-4 uker. Det er min erfaring, men det kommer an på medikament og person.

Fortsatt god sommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s