Take it up a notch. 

Større setemuskulatur er vel og bra, men føler at det blir litt snevert og overfladisk. Tenker at det er på tide å «take it up a notch». En sterk kropp er ikke å forakte. Mitt nye mål med treningen krever at man er tøff i hovudet –  et langsiktig mål. Kommer vel an på hvordan man definerer «tøff i hovudet», men føler at temperamentet mitt kanskje er en fordel, i forhold til det jeg skal bedrive tiden med fremover. Det er vel ikke til å «stikke under en stol» at Teig-slekta har et temperament, man bare ser det ikke så ofte. Når det først kommer frem, så er det ganske synlig.. 😂

Mens vi er inne på hvordan man er tøff i hovudet, kanskje det er på tide å bruke all den dritten som har skjedd i fortiden til noe mer fornuftig? Kanskje på tide å bruke de vonde følelsene til å prestere?

Kommer tilbake til hva mitt nye mål er..^^

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s