Én setning..

Det er nå slik en gang at skrivefeilene eksisterer i aller høyeste grad (skal ikke se bort fra at det er noen skrivefeil i dette blogginnlegget også..) Nei, droppet ikke ut av skolen altså, men det er slik at dysleksien har et eksponeringsbehov fra en tid til en annen, noe dyslektikere er godt kjent med. Og når det kommer til lesing, så er dysleksien på plass der også. Trofast med andre ord.

Dette skjedde nylig, skulle lese en bok høyt for en gutt på 4 år. Ikke noe avanserte greier, en enkel barnebok. Regnet med at det skulle gå smooth. Tja.. Det gikk smooth «for en staket stund», men så er det denne dysleksien da, og det var snakk om én setning. Én setning som jeg ikke forsto sammenhengen av, og dermed ikke evnet å uttale riktig(tok bare litt tid..) Tror jeg ble «noen år eldre» før jeg klarte å uttale den setningen riktig. Tenkte bare: «Takk gud for at han ikke kan lese, og forhåpentligvis ikke hører så nøye etter.» Kleint da, 26 år og det skal én setning til for at jeg blir satt ut.. Yey. Sånn går no dagan.

#evneveiklivetut #slutteraldriåleseogskrive

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s