Noe av det sykeste 

Den følelsen når du legger deg frisk og rask, men våkner opp med smerter, kvalme og oppkast noen timer senere. Det har skjedd to ganger på ganske kort tid nå, at jeg har blitt dårlig. Våknet rundt kl. 07 i dag med intense magesmerter(det var noe av det sykeste). Det er ikke ofte jeg har opplevd slike smerter før, men kristi frelse det var pain altså. Wtf, hva er det som skjer? Skulle jeg stryke med eller? Uansett hvordan jeg lå, enten det var på siden eller på ryggen, ble det minimalt med søvn på grunn av smertene, og kvalmen var tilstede som bare det. Det var ikke meget dramatisk, men det var j*vlig ubehagelig.  

Eneste som hjelper, er søvn og doven Cola. Det er jo minimalt med ting som frister ved kvalme, men Cola fungerer alltid. Fikk heldigvis besøk av Jon Blund (!) tilslutt, det hjalp så det sang med litt søvn, føler en merkbar forbedring på formen nå.

Satse på at det er lenge til neste gang. #beståværefrisk

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s