«Den går jeg ikke med!»

 

Å prøve klær er ikke alltid like moro. I mine yngre dager da jeg var en del kilo tyngre, så var prøving av klær et sant helvete. Blir nesten dårlig av å tenke på det. Og det lyset som er i prøverommene, er et kapittel for seg. Misliker det sterkt.

Her om dagen så var det tid for å finne en kjole. Julen er tiden for å pynte seg. Fant en tettsittende kjole i fargen mørkeblå, ganske fin. Gikk inn i prøverommet, tok på meg kjolen, og i speilet ser jeg en ung kvinne(kan fortsatt kalle meg ung, er ikke så gammel..), som ser j*vlig misfornøyd ut. Og det første jeg tenkte når jeg så kjolen på var: «Den går jeg ikke med!». Følte meg lubben, og ikke minst kom mange av de negative følelsene frem, som jeg tidligere har erfart ved prøving av klær.  Min mor skulle på død og liv se meg i denne kjolen.. Hennes dom var at kjolen satt fint. Kommer vel an på øyet som ser. «Enden på visa», er at kjolen ble med meg hjem.  Tenker at, i en alder av 26 år, så er det på tide å la usikkerheten dra et visst sted. Kanskje jeg ser litt «chubby» ut i kjolen, men det er ok. Hva annet skal jeg skrive?

#Værstoltavkroppendin

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s