Det er bare å jobbe på

Det er bare å jobbe på! «Det er itjnå som kjem tå seg sjøl»- Definitivt ikke.

Skal du oppnå noe, må du jobbe for det.

Jeg har jobbet veldig mye med det nye treningsprogrammet og mine spisevaner. Skuldrene mine har blitt mye bedre og vektøkningen er på rett vei. Kroppen min virker friskere, sterkere. Det er godt å vite at en får «lønn» for arbeidet.

Filmer litt når jeg trener. Det for å se hvordan teknikken er. Jeg er ganske ny i forhold til å trene med tunge vekter( i filmen benytter jeg Hex bar), men teknikken kommer gradvis. Ufører øvelsene sakte for å lære inn riktig teknikk, slik at risikoen for skader reduseres.

 

 

En kommentar om “Det er bare å jobbe på

 1. Hurra for tyngre vekter! Jeg synes teknikken din ser fin ut (rett/strak rygg, stanga løftes vertikalt og ingen overekstensjon på toppen), men kanskje du kunne bøyd knærne litt mer for å få aktivert ryggmuskulaturen? Når det er sagt, har jeg ingen ekspertise i hvordan markløft skal utføres for akkurat din anatomi og siden kameravinkelen er nedenfra og opp, kan det godt hende at du bøyer tilstrekkelig 🙂
  Oppspennet på den første repetisjonen er ikke helt optimalt, men ser ut som om du gjør det bedre på de neste repetisjonene. Husk at vektstanga skal ligge dødt på gulvet (markløft – deadlift) før neste repetisjon. Ser at den treffer gulvet mellom repetisjonene dine, men vanskelig å si om den ligger dødt fordi du tilsynelatende helt uanstrengt løfter stanga på nytt. Skjønner at dette er teknikktrening, men etter min mening er du helt klart er klar for å legge på mer vekt!
  Du kan med fordel ha en raskere eksentrisk fase hvis du vil løfte tyngre neste økt – man bruker masse krefter på å holde igjen på veien ned, noe som ikke er nødvendig på vanlig markløft (strake markløft derimot – der er den eksentriske fasen viktig). Men selvfølgelig – kontrollerte løft med god teknikk er viktigere enn å lesse på med vekter.
  Lykke til 😀

  PS. Ta mine råd med en klype salt og sjekk heller youtube 😛

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s