Jetlag

Jada, her sitter jeg klokka 5 på en lørdagsmorgen og blomstrer. Jetlaget har virkelig inntruffet (noe så j**lig også).. Ikke rart man blir døgnvill, det er 9 timer forskjell mellom Norge og USA. Nå som klokka er 5 om morgenen i Norge, så er faktisk kroppen «innstilt» på at det er klokka 8 om kvelden (tiden i USA). Jetlag kan oppstå når man flyr gjennom flere tidssoner, og kroppens «klokke» følger døgnrytmen fra USA, noe som ikke stemmer overens med døgnrytmen i Norge. Ikke rart det går over «stokk og stein» de første dagene. Kan ta opp mot 6 døgn før kroppen vender seg til den nye døgnrytmen.. Da er det bare å vente da..

På torsdag, så var planen å stå opp tidlig å trene, det kunne jeg bare glemme, sov til halv 1 på dagen.. Ups.. Natt til fredag, så sov jeg hele 1,5 time. Våknet klokka 2 om natten lys våken. Skulle på jobb halv 7. Det var bare å holde ut det. Var passe kjøttkake utover dagen.. Så sitter jeg grisetidlig nå og blogger. Yey..

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s