Ka gjør du..

Ka gjør du på en lørdagskveld? Ute å fester med skinnvest eller tar livet med ro foran TV’en? Hmm. Føler du et press i forhold til å ha helgen fullbooket med planer? Har du angst for å bli sett på som «kjedelig», hvis du ikke har planer? Mange spørsmål, dessverre er det dårlig med svar..

Hvis du sitter hjemme nå å tenker: «Faen, skulle vært ute og forgiftet kroppen med mengder av alkohol, men så sitter jeg hime og er relativt kjedelig..», så er du ikke alene. Det er flere av oss ute i den vide verden som tenker slik. Det er helt ok å være «kjedelig» fra en tid til en annen. I skrivende stund ligger Solfrid’en ved min side i sofaen. Vært på date i dag med sjokolade og potegull-det gikk meget bra;) Har en anelse kjærlighetssorg(hvis man kan kalle det det) og da er sjokolade gull verdt. En fordel med rolige kvelder: Slipper fyllesyke.. Og hendelser man såvidt husker..

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s