Mental styrke

I blogginnlegget «Livet så langt..», beskrives hendelser som har skjedd i livet mitt. Disse hendelsene har virkelig utfordret min mentale styrke. Hvordan hadde din mentale helse vært, hvis du hadde gjennomgått alt det jeg har, og du bare er 26 år? Hadde du taklet det?

Tankegangen «dette orker jeg ikke mer» er nokså kjent.

Trygghet er noe som verdsettes høyt. Det er først når jeg er trygg, potensialet mitt kommer frem. Jeg har et stort potensiale og en rå mental styrke. En mental styrke som ingen kan ta fra meg.

Klønete og distré, ja, kan vel fremstå slik(det er relativt kjedelig det..) Men kjenner du meg ikke, så skal du være ekstremt forsiktig med å dømme.. Har du tenkt på at noe av årsaken til at jeg lærer sakte, er på grunn av dysleksi? Eller sosial angst? (ja, sliter med det også-yey..)

Du ser meg kanskje smilende på et bilde, men bilder viser ikke alltid sannheten. Hvordan har jeg det egentlig? Alle kan sette opp et smil..

Alt det som har skjedd, har satt sine spor.

Er det mulig å akseptere og bli fortrolig med fortiden? Komme seg videre, starte nytt kapittel?

Fremgang er mulig.

I går st0 jeg på stand i forbindelse med jobb. Det er aller første gang. Det å oppsøke folk er definitivt utenfor komfortsonen min. Men kan ikke vike unna alle utfordringer som er. Det at jeg i det hele tatt sa ja og gjennomførte det, tyder på trygghet.

Min mentale styrke er et resultat av alt det jævlige(beklager språket) som har skjedd. Jeg kommer aldri til å gi meg. Det går kanskje sakte, men en dag skal jeg oppnå mitt potensiale.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s