Tynn, men ikke sunn?

Hva du ser på utsiden, betyr ikke nødvendigvis at det på innsiden er bra. Yey, jeg er endelig tynn, men ikke sunn? Jeg er ikke direkte usunn heller(spiser mye godteri og er inaktiv), men kroppen er i sparebluss, som resultat av uker med lite mat og mye trening. Kroppen er sliten, som gir symptomer som: manglende fremgang i forbindelse med trening, sover dårlig(kroppen virker anspent, rastløs), lite overskudd.

Man kan bli «blind» på daglige rutiner. Trening er en daglig rutine. Jeg trener ikke for å pine meg selv, selv om treningsmengden er stor. Trening gir glede. Trening skal også være et symbol på hvor flink jeg er. Vil bare være flink. Ta vare på helsen, men også være slank og trent. Ikke minst sunn. Sikkert mange som kjenner igjen den følelsen. Men når blir «det sunne» egentlig «usunt»?

Fikk tatt kroppsanalyse i dag. Kvitteringen  er avbildet. Trodde aldri det skulle skje, men det er anbefalt at kroppsvekten min økes. Nåværende vekt er 61. 3 kg. Målet er ca. 65 kg. Hele livet har jeg jobbet med å gå ned i vekt og holde vekten nede, nå skal jeg opp i vekt..  Høyde: 170 cm. Fettprosenten er 22.2 %. Anbefalt for kvinner er mellom 20-25 %. Min metabolske alder er 15, med andre ord, så tror kroppen den er 11 år yngre enn det den faktisk er. BMR (energiforbruk i hvile) er 1433 kcal. Muskelmassen er 45.3 kg, kanskje noe lavt? Visceralt fettvev(fettet som legger seg rundt midjen) er 1, så jeg har lite fett i buken.

14393854_10210508002476098_1890453722_o

Kanskje det er på tide med noen endringer i forhold til kosthold og trening?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s