«Få det inn med teskje»

«Få det inn med teskje» – det sier vel litt om hvordan jeg mottar informasjon. Det har skjedd en del endringer den siste tiden, og det innebærer mye nytt. Hva er vel ikke bedre enn en liten notatbok, når ny informasjon skal bearbeides. Her går vi grundig til verks.

Eksemplaret av en notatbok, som for øvrig er godt brukt og har en liten kaffeflekk på seg, er herved avbildet:

14374762_10210490023466634_2009929139_o

Selv om jeg blir grundig forklart hva som skal gjøres og informasjonen blir notert, så er ikke det ensbetydende med at alle detaljene er innarbeidet i mitt hode. Definitivt ikke. I forbindelse med jobb, så har jeg ringt alt fra halv 8 om morgenen til kl. 10 om kvelden, når ting «har gått litt skeis».. Ringt nesten til alle døgnets tider! Det er mest i forhold til data, det har oppstått, ehm, litt problemer. Men heldigvis, så kommer det seg! Sakte, men sikkert..

Noen trenger å få ny informasjon «inn med en teskje».

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s