Serier

Det er like før høsten inntreffer(om den ikke allerede har gjort det) og det betyr serietid. Når luften blir kjøligere og det blir fortere mørkt om kveldene, så er det ganske digg å sitte inne med en god serie. Nå om dagen ser jeg på «Girls», som handler om en gruppe kvinner i tyveårene bosatt i New York, og følger dem gjennom arbeidslivet, kjærlighetslivet og vennskap. Serien  tar også for seg en del temaer, som ofte blir sett på som tabu, men med en humoristisk vri. Kan nesten si at «Girls» er en mindre glamorøs og mer realistisk utgave av «Sex og singelliv». Serien anbefales.

 

Personlig bruker jeg ikke Netflix lenger, synes den norske utgaven har lite utvalg og er dårlig oppdatert i forhold til nyutgivelser. Har byttet til HBO Nordic. For nye kunder er det en «prøvetid», i form av én måned uten kostnad – ingen binding, deretter er det 89 kr. i måneden(hvis du vil fortsette etter «prøvetiden»)

Det er så mange serier der ute, så vet ikke helt hva jeg skal velge når jeg er ferdig med «Girls». Noen anbefalinger tas imot med et stort takk:)

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s