«You are set free..»

Tanker.. Tanker.. Og atter tanker. Tenker du mye? Det å tenke kan være en ond sirkel. Når blir det for mye? Mye av tankene kommer av prestasjonsjaget. En skal prestere på alle områder. Når skal det ta slutt?

Ikke alle er skapt til å prestere på samme nivå. Det samfunnet vi lever i, tar ikke mye hensyn til personer på individuelt nivå. Alle skal være like. Det er min oppfatning. Kanskje oppfatningen min er slik, på grunn av min livssituasjon?

Det er lett å «falle i dypet» – at du ikke føler deg tilstrekkelig. At du ikke er bra nok. Du «murer» deg inne med vonde tanker. Kanskje du bryr deg altfor mye om hva andre mener? Kanskje samfunnet krever for mye? Du blir fortalt hvilke utdanning du skal ha, hvilke jobb, hva du skal ha på deg, hva du skal si.. Du føler deg kvalt. Stå opp for deg selv. Det er du som vet best hva som er riktig for deg. Ikke la andre diktere hva du skal føle eller gjøre.

Kommer med mange spørsmål, ingen gode svar dessverre.

Kanskje en dag, vil prestasjonsjaget ikke være så stort. «You are set free..»

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s