«Mulighetenes land»

Turen til «mulighetenes land» nærmer seg med stormskritt. Avreisedagen er 4.oktober. En uke i California blir en opplevelse uten like. Vi reiser hele familien, og da snakker jeg hele familien: jeg, mor, far og mine brødre med familie.

Vi har leid et leilighetskompleks i Palm Springs, så hver familie får sin egen leilighet.  Leilighetskomplekset er til og med utrustet med et oppvarmet basseng. Det kan bli relativt kjølig om kvelden/nettene, til tross for at vi befinner oss i Nevadaørkenen. På dagtid kan temperaturen stige opp mot 35 varmegrader (det er vinter i Palm Springs når vi er der, men om sommeren ligger temperaturen opp mot 40-45 grader).

Hva kan man gjøre i California? Frister det med en tur til Disneyland i Anaheim? Eller hva med Hollywood? Kanskje en tur til Tijuana i Mexico? Det er ca. 2 timers kjøretur fra Palms Springs til Mexico. Det er så mye mer, som jeg ikke har ramset opp. USA er tross alt «mulighetenes land», og en uke er definitivt ikke nok for å rekke alt som kan gjøres.

Som nevnt i et tidligere blogginnlegg, så er turen til California i forbindelse med en «once-in- a-lifetime concert».

Link under:

http://deserttrip.com

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s