Hyttetur nr.2

Hyttetur nr.2 har funnet sted og valget falt på First Camp Karlstad – Skutberget. Så langt har stedet vært en real opptur (forrige campingplass i Tvedestrand var som nevnt en real nedtur). Skutberget er ypperlig for de som liker å være aktive. Det er fine gå- og løpemuligheter, treningsstudio, innendørs svømmebasseng, eventyrgolf og frisbee, så det er mange aktiviteter man kan gjøre. Det er også muligheter for å bade utendørs, da Skutberget ligger ved Sveriges største innsjø,Vänern. For de som er litt vågale, så kan det kanskje friste med en nudiststrand. Med andre ord, så har stedet noe for enhver smak. For de som liker å spise, tilbyr Skutberget restaurant og kiosk. Må også nevne at de sanitære forholdene er meget bra. Det er heller ikke noe å klage på i forhold til hytten vi har leid, som har tre soverom, dusj, toalett, tv, sofa, og et lite kjøkken.

Hytte nr. 10

13898501_10210101270908063_2011152380_o.jpg

Med campingplassen i Tvedestrand ferskt i minne, der hytta var så liten at den trigget den klaustrofobiske følelsen, og offentlige dusjer og toaletter (uten toalettpapir) som ikke hadde sett såpe og vann på en stund, så er Skutberget helt klart en oppgradering fra hytta i Tvedestrand.

Uteområdet:

Øverste bilde til venstre: Eventyrgolf.

Øverste bilde til høyre: Turstier.

Bilde nede til venstre: Campingplassen.

Bilde nede til høyre: Stort uteområde og de røde husene i bakgrunnen er blant annet treningsstudio og innendørs svømmebasseng.

13932111_10210101956685207_724037774_o

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s