Sprette sjampis..

Nå har jeg drevet med blogging i 1 år. Skrev mitt første blogginnlegg 2.august 2015 med tittelen «Why do all good things come to an end?» Innlegget tok for seg tanker og refleksjoner rundt livet mitt og hvorfor jeg ville begynne å blogge.

Takk til dere som følger min blogg, som har holdt ut med mitt behov for å skrive om alt mulig, vi snakker bredt spekter nå. Har vel i bunn og grunn klart å lirke ut det meste av mitt hverdagslige liv på bloggen:P Hvis det er noen temaer dere savner at jeg skriver om, så er det bare å ta kontakt. Send mail, PM på Facebook eller brevdue for den saks skyld. Setter pris på tilbakemelding☺

Så, i dag er det dags for å sprette sjampisen og la det snurre i min skalle. Er jo allerede litt på overtid, det er 4. august i dag.. Vel, det er kanskje ikke så mye å feire egentlig, men..

Advarsel: Sangen kan virke repeterende på hjernen. Kos døkk;P

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s