Fortsettelsen følger..

Etter å ha lest ferdig «Me Before You», så er det dags for å lese oppfølgeren «After You». Det er meget lenge siden jeg har blitt så betatt av en bok. Har alltid hatt et inntrykk av at kjærlighetsromaner bare har vært fulle av klisjeer, og dermed gitt et urealistisk bilde på ekte kjærleik. Jeg tenker at, ekte kjærleik innebærer vel ikke bare å «sveve rundt på rosa skyer»? Ekte kjærleik må tåle motgang, det vil si at to mennesker fortsatt er i stand til å elske hverandre, til tross for de utfordringene som eksisterer. Og sånn type kjærleik, synes jeg skildres på en god måte i boka «Me Before You», uten å bruke overdådige ord, som er på grensen til kvalmende.

Det blir spennende å se hva som skjer med Lou i oppfølgeren. Får vel skrive en «litta» anmeldelse når jeg er ferdig med bok nummer to;)

thumb.jpg

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s