Godis er et faktum

Godis i ferien er et faktum. Har meget store utfordringer om dagen- det er bare fornavnet.. Det blir mye digg og min søte tann blir definitivt tilfredsstilt. Det finnes haugevis med sunnere alternativer som bær, mørk sjokolade, diverse frukter og lettis, slik at jeg må ikke spise den tradisjonelle sjokoladen for å kose meg, men.. Sjokoladen er noe for seg selv- min elskling. Sunnere alternativer er til tider kjedelig og er ikke min elskling, i hvert fall ikke på nåværende tidspunkt. Kanskje forholdet utvikles til noe mer seriøst over tid:P Er så glad i godis at det er skummelt. Jobber veldig med å ikke ete så mye søtsaker, men det er vanskelig som fy.

Kan trygt si at jeg sliter som faen.. Big time!

Marengstopper, potetgull, salte peanøtter, sjokoladepålegg, sjokolade(en enslig liten Snickers, men det finnes mye mer), kjeks(med et forstyrrende navn ved første øyekast), is og mer potetgull..

Og så er det alkohol 😛

Mmm..

 

13569759_10209806518179429_34721326_o.jpg