Finne seg selv

Finne seg selv, hvordan gjør man det? Det er mange som snakker om at man skal «finne seg selv». Jeg prøver bare å forstå hvordan det fungerer. Skal man ut å reise, møte nye mennesker, ta opp kontakten med bekjente eller ha en jobb? Hvordan i all verden føles det når man har funnet seg selv? Er det beroligende? Føler man seg komplett, at alle brikkene har falt på plass? Det jeg mener med komplett og at «alle brikkene har falt på plass», er at man har for eksempel har egen leilighet, er i et forhold eller har en fast jobb. Når de tingene er i orden, så er det vel ganske beroligende. Er du klar over at jeg ikke har noen av de nevnte tingene. Bor hjemme, er singel og har ikke fast jobb. Kanskje ikke så rart jeg ikke har «funnet meg selv» ennå. Det eneste jeg har, er høyere utdannelse, det er i hvert fall en mager trøst. Hadde følt meg en del kjipere uten bachelorgraden min..

Nå er det dags for litt sutring (men det var kanskje litt sutring i forrige avsnitt også). Jeg trives ikke med å være singel, det er ikke å foretrekke. Vet dere hva det verste er? Å legge seg alene om kvelden. Det er kjipt det. Jeg har noen koseputer  og bamser (er jeg 25 år?:P), men det blir ikke akkurat det samme som ha en kjæreste! Selv om disse lodne tassene aldri er så gode å kose med, så nei, det blir ikke det samme som å ha en mann i min seng. Selv om forhold er veldig aktuelt, så vil jeg heller ikke kaste meg inn i et. Det må føles ekte. Orker ikke en reprise av mitt tidligere forhold. Jo, forholdet var forsåvidt bra og min eks-kjæreste er en bra mann, men forholdet varte ikke da..

Egen leilighet. Er utrolig takknemlig for at jeg får bo hjemme mens jeg prøver å finne ut av livet mitt. Men, bodde ca. 4 år i en leilighet i Fetsund og det å flytte hjem igjen er en overgang. Savner å ha mitt eget sted. Egen leilighet kommer ikke før fast jobb. Hvis jeg møter en mann med eget leilighet, så er det ikke utelukket at jeg flytter ut med vedkommende. Så er «open minded» i forhold til det å flytte ut sammen med en mann.

Jobb! Problemet er: Hva er det jeg vil jobb med? Jo, blogging er drømmen, men kan ikke leve av det nå. Det er et langsiktig mål. Må jobbe med noe annet i mellomtiden. Utdanningen er som sagt i boks og har deltatt i et frisklivsprosjekt. Har også fått noen kontakter der hvor jeg har jobbet den siste tiden og er ikke ferdig der, men foreløping er det ingen fast stilling ennå.

Så det å «finne seg selv» er et mysterium..