Endelig Danmark

Ferden går videre til Grenå i dag. Endelig ankommer vi Danmark. Denne fredagen blir det mykje mat. Det er dagen for 2 buffer. En frokostbuffe på ferga og selvfølgelig den digge buffeen i Grenå. Som det matvraket jeg er, så er det kjempe stas. Skal ete godt.

I går var jeg innom Ullared. Kort oppsummert, så var det meget stressende. Gikk mesteparten av tiden som en hodeløs kylling. Målet var å handle, men når det er så mye folk, så blir jeg lettere desorientert og en smule frustrert. Egentlig ikke noe stort ved å være der. Ullared er svært med massevis av varer med til tider tvilsom kvalitet(spesielt klærne) og mange mennesker. Og generelt billige varer, må jo nesten nevne det. Rakk ikke gjennom alt på de timene vi var der. For de som elsker å traske i butikker med mye folk, så er det absolutt en innertier.

13579823_10209776779675985_2017144453_o

I morgen ankommer vi endelig Lyngså!