Blogging i bilen

Blogging i bilen er relativt nytt! Ble ikke bilsyk, bank i bordet. Stort sett hele dagen har gått med til bilkjøring. Siden vi er inne på tema bilkjøring, så kan det nevnes at GPS egentlig kan være meget irriterende:P Men vi kom omsider frem. Var innom Svinesund også, billig godis og snus er ikke å forakte. Må få med meg «helsekosten». Ikke ukjent måtte legitimasjon fremvises når jeg kjøpte snus også. Moro det, men det kommer vel en dag det er slutt på den moroa også..

Når en er på reisefot, så er det ikke alle ting som er like stas. For eksempel, det å gå på offentlige toaletter. Jeg mener, mennesker kan være så jævlig grisete. Får nesten panikk etter å ha vært på offentlige toaletter, føles som om jeg er dekket med all slags bakterier og drit, selv om hendene er vasket. Hygiene er en fordel.

Men over til noe mer stas, å reise til nye steder. Aldri vært i Falkenberg, spennende å se hva det stedet har å tilby:)

Teller ned til Danmark nå^^

Blogging i bilen med Solfrid (og snusen) ved min side.

13569965_10209760269743247_927970_o