Rumpa må få mer sprett

Ja, har skrevet om rumpa mi før. Den er ikke så meget spennende og heller ikke så mye å skryte av, men prøver å få mer sprett i den. For få det, så utfører jeg øvelser som glutebridge, som aktiverer rumpemuskulaturen. Jeg holder stadig utkikk etter øvelser for rumpa, da jeg fra naturens side ikke akkurat har den største. Så har mye arbeid foran meg, hvis jeg virkelig skal være «bootylicious».

Det er meget vanlig å vise frem kroppen og ikke minst fremgang av treningen. Til daglig ser jeg halvnakne kropper. Nei, er ikke inne på noen snuskete sider altså, bare Instagram. Ikke uvanlig det, at når jeg kikker inne på Instagram får jeg en rumpe i trynet og forsåvidt andre kroppsdeler også.

Hmm, siden det er ganske normalt å vise seg frem, så kan jeg også gjøre det. Dere får ikke bare rumpe, men lår også. Nu blir det bra vettu;P

Jada, spretten kommer seg! Sakte, men sikkert. Må for all del ikke glemme et par kyllinglår til høyre:P