1 år

4. august har jeg blogget i 1 år. Den tiden har gått fort. Jeg har blogget om alt fra kjærleik til ernæring til selvmordstanker. Det er helt klart bloggen med det rare i. Blogging er drømmen. Men er realist også, og vet at for å oppnå suksess, kreves det mye hardt arbeid. Skulle ikke denne drømmen gå i oppfyllelse, så er det jævlig kjipt(hva annet kan jeg skrive). Jeg skriver for å formidle et budskap. Det samfunnet vi lever i, har mye fokus på status og prestasjon, som har «lite rom» for mangfold. Jeg håper at folk kan relatere seg til det jeg skriver om. Ja, noen blogginnlegg er kanskje ikke like meningsfulle, men håper det er noen temaer som har betydning.

Det er noen mennesker som har blitt nevnt gjentatte ganger i bloggen. Disse personene er min avdøde bror, min familie og ikke minst den mystiske mannen. Disse personene har stor betydning for meg.

Jeg vil bare gjøre et inntrykk før jeg dør. Det er så enkelt.