Vel overstått!

Reunion er vel overstått. Var en meget vellykket kveld. Hyggelig å se alle de som var tilstede! Mange år siden sist.. Har egentlig ingenting å klage på, så det tyder på at kvelden var bra.

Til dere som inviterte meg på vors, takk for det:)

Også en takk til deg som ordnet håret mitt og sminket meg:)

Heldigvis, så ble jeg ikke så full den kvelden. Eller jo kanskje.. Det var en periode jeg ble voldsomt «svimmel», skjønner ikke hvorfor… Hmm, når jeg tenker i ettertid, så ble det relativt mye vin (!) på vors. Det smakte jaggu godt. Kanskje ikke fullt så godt når den begynte å virke sånn 8-9 tiden. Det snurret i min skalle. Måtte rett og slett sette meg ned. Tenkte: «Å nei, det kan ikke skje nå. Jeg må ikke bli for full, gjøre noe dumt.» I hvert fall ikke så tidlig på kvelden:P Best å vente til resten av folket er beruset også, da husker de ikke så mye:P Løsningen ble: Låse meg inne på do (drastisk tiltak). Der satt jeg i drøye 10 minutter for å finne ut hva jeg skulle gjøre. For det første var jeg veldig «svimmel», for det andre begynte jeg å bli kvalm, det er ikke akkurat en digg følelse. Men jeg kunne ikke sitte på do hele kvelden, det hadde vært litt stusselig. Nesten så jeg vurderte å krabbe fra Haga til Auli. Men klarte å stable beina, slik at dråget kom seg ut blant folk igjen! Fikk dansa også- det skjer ikke ofte;)

Takker for alle gode klemmer:) Rart med det, når promillen stiger, så liker folk å gi klemmer! Hyggelig det altså:)