Hud og hengebuk

Merkverdig tittel, tenker du nok. Hengebuk ja. En buk som henger. Ingen hemmelig at jeg har drevet med jojo slanking i mine yngre dager, noe som dessverre har påvirket hudens elastisitet. Har vel 1 strekkmerke eller 2, nei da, jeg har mange flere enn det. Det er vel ikke så mye en får gjort med de strekkmerkene som allerede eksisterer, men kan prøve å forebygge nye. Når det gjelder forebygging, så holder jeg en knapp på C-vitaminet (legger en liten knapp på sitronen, noen som skjønte den?). C-vitaminet øker dannelsen av kollagen, som igjen holder huden ung og elastisk. 1 tips er å ha sitronskiver i vannet, det øker C-vitamininntaket meget.

I forhold til hudens elastisitet, så skal jeg prøve et kosttilskudd som skal være bra for håret, huden og negler. Marine kollagenpeptider (fra fisk), sink, kobber, C-vitamin og selen er noen av næringsstoffene som kosttilskuddet inneholder. Kosttilskuddet kommer i form av pulver, som skal blandes med drikke. Anbefalt inntak er 1-2 poser med dette pulveret daglig. Skal teste det i ca. 30 dager først, kanskje hvis jeg ser noe effekt, fortsetter jeg med det. Blir spennende å se om det har noe effekt eller om det bare er tullball.

Har aldri vært borti dette kosttilskuddet før.

13435819_10209628266723254_1933591739_n

Men tilbake til hengebuken. Buken min henger ikke sånn forferdelig mye, men det er noen antydninger. Synes når jeg løper. Det rister godt. Prøver å løpe, holdt på å skrive uten topp, men det er litt vel på kanten, mener med toppen trukket opp, slik at jeg får litt sol på magen. Dette sprellet har funnet sted i skogen, og ikke på feltet der folk befinner seg, vel og merke. Får vel spare folk for det synet.

Men hengebuken er nå trofast da. Alltid med meg, alltid. Så vi får vel noen flotte løpeturer sammen i sommer:P

13457636_10209626420237093_1052774217_n