Ny verden, nytt «hjem»?

Tør du å skille deg ut? Ikke være som alle andre, gå dine egne veier, enten gjelder utseende, jobb, utdanning? Mange mennesker kvier seg for å være annerledes. Det er ikke rart, for en vil jo passe inn, dessuten er det lettere å bli holdt utenfor av resten av gjengen, hvis en er annerledes. Det krever mot å ta det steget å være seg selv, spesielt hvis en føler at en ikke er som alle andre. Vi er ulike alle sammen(det vet vi forsåvidt fra før av). Kanskje du er som meg, og ikke helt vet hvor du føler deg «hjemme». Jeg kan være nokså sær (weirdo) og liker å skille meg ut. Stort sett hele tiden kvier jeg meg for å legge ut ting på sosiale medier (spenning i hverdagen vettu). Noe av grunnen, er at jeg kanskje legger ut ting som kan oppfattes, hva er det riktige ordet, merkverdig? Senest i stad for eksempel, la jeg ut et bilde og en videosnutt hvor jeg hadde sminket meg inspirert av Ghost. Synes det er ille moro å sminke meg slik. Noen tenker kanskje: «Hva faen er det som skjer?» Newsflash: Uansett hva du gjør, så blir du dømt. Det er sånn mennesker generelt er. Hvis du skal konstant gå rundt å tenke på hva folk synes om deg, kommer du ikke langt. Det finnes selvfølgelig mennesker som støtter deg, enten det er kjæreste, venner eller familie, så skal ikke «skjære alle under samme kam». Men det finnes også mange bedritne mennesker. Vær den du er, finn deg selv på en eller annen måte. Gjør det du vil. Du er den eneste som vet hva som føles riktig for deg. Føler du deg ikke «hjemme» noe sted, så ta den tiden du trenger! Du vil til slutt finne «hjemmet» ditt, om du så må lage en ny verden med et nytt «hjem».

68b0f25c4cca02f6179769f558a98540.jpg