Creds

Creds til Shape Up treningsmagasin som velger å bruke modeller med ulike kroppstyper. Veldig mange treningsmagasiner bruker som regel de samme topptrente kvinnene, og slike magasiner har jo fokus på helse og trening, så det er ikke overraskende at de velger kvinner med et visst utseende. Men en kan være godt trent, selv om ikke musklene er veldig definerte eller en er veldig tynn. Kan tenke meg at mange av modellene brukt i treningsmagasiner generelt, trener sikkert mye også, enten de er for eksempel profesjonelle idrettsutøvere eller er instruktører på treningssentre, noe som ikke representerer den «vanlige kvinnen i gaten». Det er viktig at alle kroppstyper representeres i sammenheng med trening, da god helse ikke burde knyttes til en spesifikk kroppstype.

Mangfold er viktig, vi mennesker er ulike. Er så jævlig lei det gnålet om hvordan kvinner skal se like ut, men må innrømme at jeg er positivt overrasket over Shape Ups valg av modeller. Meget bra:)