Farging av vipper

 

Farging av vipper er genialt. Jeg bruker ikke lenger mascara i det hele tatt. Merket som  jeg har prøvd denne gangen er «Refecto Cil», som brukes av kosmetologer og frisører. Det er første gangen jeg prøver dette merket, så det blir spennende å se hvordan kvaliteten er. Det sies at fargen kan vare opp til ca. 6 uker.

Fargen kommer i forskjellige nyanser og jeg prøvde sort. Resultatet kan du se under.

Ca. 10 dråper «Oxidant Refecto Cil» (aktiverer fargen) blandes med 2 cm «Refecto Cil vippe – og brynsfarge». Fargen påføres på rene og tørre vipper med en pinne som følger med. Du kan kjøpe bomulspadder som beskytter huden rundt øynene. Hvor lenge fargen skal sitte, avhenger av ønsket intensitet. Jeg lar fargen virke i ca. 10 minutter.

 

For mer informasjon om produktet, så har jeg lagt til en lenke.

https://www.blivakker.no/product/3013088/refectocil-vippe-brynsfarge-sort-15ml