Solfrid- «The unhappy dog»

Er Solfrid en unhappy dog? Vi fikk faktisk høre det for en stund tilbake at hun så trist ut..

Solfrid er en omplasseringshund fra FOD-gården. Dermed, så vet vi ikke eksakt hvor gammel hun er eller hele fortiden hennes. Det vi vet, er at hun og 17 andre luzernestøvere ble funnet på en gård, innestengt i bur. Noen som tydeligvis har drevet med oppdrett, som har kommet ut av kontroll. Hvor lenge hun var på den gården, vet vi ikke. Annet vi vet, er at Solfrid har vært hos en barnefamilie tidligere, men de leverte henne tilbake til FOD-gården, fordi hun angivelig viste tegn til aggressivitet mot den andre hunden de hadde. Hun har ikke hatt det så lett, stakar. Kanskje det er en grunn til at Solfrid til tider er en unhappy dog? En unhappy dog med en broket fortid!

Valget falt på Solfrid fordi hun virket så vennlig da vi møtte henne for første gang. Hun var også veldig positiv til niesen min (som nå er 9 år), og det at hun er posititv til barn, er jo en fordel i og med at det er forholdsvis mange barn i denne familien. Vi har hatt «the unhappy dog» siden oktober 2015.

Hmm, hvordan skal jeg beskrive Solfrid’en? Hun er ikke unhappy hele tiden. Kosete, leken og veldig glad i mat. Turhund? Nei, hun forakter turer altså, men synes det er veldig artig å leke ute i hagen. Og bjeffe på andre hunder, ikke minst.

Nommin, se på det trynet:)

13296238_10209469567475872_760663102_n