«Rett fra videregående»

Nå skal jeg skrive om en hendelse som nylig fant sted. Det var i forbindelse med jobb, og jeg hadde fått beskjed på forhånd at det var fare for at en kunne bli utskjelt. Jeg kom til å si dette til vedkommende: «Hei, går det bra?» En relativt vennlig setning det, ikke sant? Kan trygt si at responsen ikke var like vennlig. Fikk jo så øra hang og litt til, var en god dose utskjelling på få sekunder. Hjelper heller ikke at jeg er en nokså følsom sjel, så må herdes litt. Ja da, fikk som sagt beskjed på forhånd faren for utskjelling, men var likevel litt annerledes å faktisk oppleve det. Til tross for denne situasjonen, så var det noe som fikk meg til å smile. Vedkommende sa noe lignende som: «Du kommer rett fra videregående….», og vedkommende mente vel at jeg ikke kunne komme rett fra videregående å tro at jeg kunne noe. Men jeg tenkte som så: «Jøss, ser det ut som om jeg kommer rett fra videregående?» Altså, det tas som et kompliment, det er jo tross alt ca. 7 år siden jeg faktisk gikk ut av videregående. Det er slik en får en 25 år gammel kvinne til å smile:P