Epleform

Det finnes ulike kroppsformer og kroppsformen min er eple (tenkte jeg skulle komme med en dum spøk siden jeg sammenlignet formen på kroppen min med et eple, men kom ikke noe på akkurat nå). Overskuddsfettet mitt lagrer seg på magen, noe som gjør at proporsjonene mine blir ujevne. Stor mage, tynne ben anyone? Fordel: Store bryster (saklig!).. Jeg prøver å utføre et treningsprogram 3 ganger i uken, som fokuserer på å jevne disse proporsjonene. For å redusere magefettet, så er det energirestriksjon og kondisjonstrening som gjelder. For å få økt muskelmasse i ben, så har jeg fokus på øvelser som styrker ben og rumpe. Noe trening for kjernemuskulaturen blir det også. Selv om jeg fokuserer på mine «problemområder» som er magefettet, så er det viktig å trene hele kroppen.

Når det gjelder kostholdet, så prøver jeg å spise godteri bare en gang i uken. Men dessverre blir det nok litt oftere enn det. Så har absolutt et forbedringspotensiale. Nøkkelord for mitt kosthold er variert. Jeg utelukker svært få matvarer og prøver å få i meg alle næringsstoffene som kroppen trenger. Men siden min forbrenning kanskje ikke er den beste, så er energirestriksjon viktig, slik at energiinntaket ikke overstiger energiforbruket.

Det er snart bikinitid og jeg tenker å rocke stranda for si det sånn, til tross for mine 2 lovehandles som vil vise seg frem. Linselus altså..

13148461_10209310052408095_1330112798_o

Snacks som inneholder lite energi: Vannmelon og jordbær!

13250400_10209418753725560_507822251_n

Når vi er inne på tema helse, så har jeg syndet: Snus! Har vært snusfri i ca.4år, men snuste her om dagen. Ble ikke dårlig, hadde kanskje forventet svimmelhet og kvalme, men kanskje fordi jeg var beruset at jeg ikke merket noe.. Skikkelig fokus på sunn helse…

Heldigvis har jeg ikke begynt å snuse fast igjen.. Snus anbefales ikke.