Bank, bank

17. mai er avsluttet. Det er så kjekt å opplyse om ting folk er fullstendig klar over… Tror du jaggu ikke jeg har hatt litt besøk av tømmermenn. «Bank, bank , er det noen hjemme?» Har ikke lyst til å åpne den døra der. Heldigvis har ikke besøket vært av det største omfanget(so far, so good), men de vil komme på besøk merker jeg. Dette besøket av tømmermenn skyldes at jeg har beveget meg ut av komfortsonen, og med «ut av komfortsonen» mener jeg inntak av vin. Vel, vin har vel ikke akkurat vært min favoritt når det kommer til alkohol, men nå har «pipa fått en annen lyd», det føles ikke håpløst lenger. Det var vel en stund på dagen i dag at jeg var litt «svimmel» om en kan si det slik. Men det surret og gikk sin gang.

Det var ihvertfall en flott 17.mai feiring. Godt selskap og fint vær, kan ikke klage da:)

Takk til dere som gjorde denne flotte solskinnsdagen enda bedre:)

Håper dere andre har hatt en flott 17.mai feiring:)