«Prosjekt naturlig»

«Prosjekt naturlig»:  Naturlig hårfarge.

Er det virkelig en ting jeg angrer på, så er det hårfarging. Jeg har hatt følgende farge på håret: Svart, brunt, blondt, lilla (med et uhell), tror kanskje rødt også en stund! Ja, er glad i farger tydeligvis. Tør ikke å tenke på den sammenlagte summen, som et resultat av utallige frisørbesøk og hjemmefarging. Og hjemmefarging er jævelskapet selv, ikke gjør det! Med mindre du vil ha et mislykket resultat (som mest sannsynligvis kommer til å skje) og flere 1000 kroner som flyr, nesten bokstaveligtalt flyr ut av vinduet. Dermed kommer «Prosjekt naturlig» inn i bildet, jeg vil ha min naturlige hårfarge, selv om den er kommuneblond og kjedelig, vel da står håret i stil til resten av meg..

Mye av det som har kostet penger, er ikke nødvendigvis frisøren, men hjemmefarging. Ok, en pakke med hjemmefarging koster mellom 150-200 kroner, det er ikke mye, men en slik pakke klarer fort å ødelegge den naturlige hårfargen eller det frisøren har gjort, noe som frisøren igjen må rette på. Dermed er pengekjøret i gang…

Litt diverse bilder, alt fra mislykket hjemmefarging til den mørkeblonde fargen jeg har i dag.

 

Denne lysbildefremvisningen krever JavaScript.