Mindre mat

Har vel innsett det nå: Må spise mindre mat. Trener styrketrening 3-4 ganger i uken, og er relativt sterk i  kroppen og har en ok muskelmasse, men.. Jeg spiser for  mye mat, ergo ligger mest sannsynligvis i energioverskudd, noe som betyr at min muskelmasse ligger «skjult» under et lag av fett. Så potensialet er der for å få definerte muskler, men må gjøre noen kostendringer for å utnytte potensialet fullt ut. Ingen tvil, jeg elsker mat og der sliter jeg litt. Det skal nevnes at jeg ikke er spesielt begeistret for lettprodukter, så har en utfordring foran meg: Hvordan kombinere matnytelse og kostrestriksjoner? Her er det en jobb å gjøre.

Potensialet for å få definerte muskler er  jo der, men må ned i fettprosent, hvis muskelmassen skal synes mer. Fakta er at jeg er litt chubby og dessverre har anlegg for å få pondus, at fettet i større grad legger seg på magen enn på lår og rumpe!

 

Var ganske slank i mai 2015, da bildet under ble tatt. Snart 1 år siden. Jobber jeg hardt nok, så kan jeg oppnå målet mitt.

godt trent

Mål:

13091743_10209255121194849_18707016_o