Sommerkroppen 2016

Sommerkroppen 2016, er den innenfor rekkevidde? Det evige maset om «sommerkroppen» hvert bidige år, som betyr beinhard trening og strengt kostholdsregime fra januar-februar til juni, mens i juli og august er det utskeielser for alle pengene. Mange måneders hardt arbeid går på kort tid rett vest, til fordel for kortvarig nytelse som setter seg som et lite hyggelig minne på sidebena, lovehandles anyone? Konklusjonen er at sommerkroppen ikke er et varig prosjekt, og stort sett bare er forbeholdt sommeren. Kanskje like greit.

Det er alltid morsomt å se mennesker som skal utføre dette prosjektet.Veldig underholdende, fordi det fungerer svært sjelden over lengre tid. Blir nesten som en kur istedenfor livsstilsendring. For min del gir jeg langt faen i hele sommerkroppen, eller til en viss grad da. Er så lei hele konseptet, men det er ikke til å unngå likevel. Bladene bugner snart av  kvinner som angivelig har denne beryktede sommerkroppen, og mer eller mindre antyder: «Har du ikke denne sommerkroppen, så for all del ikke vis deg i bikini, din ….»

Kanskje på tide å vokse opp og glemme dette kroppshysteriet, eller påvirker det oss kvinner uansett alder?

Min kamp mot kroppshysteriet er godt som tapt, jeg er realist, men det er lov å prøve seg for det.

1912308-10-1420708160598