På’n igjen

Det måtte skje før eller siden, jeg har startet opp med p-piller. Igjen, etter 1 år med pause. Og jeg skal gå rett på sak: Jeg føler meg som en dass. Humøret er på bånn. Energien er likedan. Akkurat som om noen har slått av en bryter, jeg er helt ut og kjører. Bare det å gå tur, gå til jobben eller ordne oppvaskmaskinen føles som et stort ork. Det er ikke så lenge siden jeg startet opp med p-piller. Merket er Microgynon. Kanskje ting bedres over tid, jeg tenker at kroppen må bli vant til den mengden hormoner som er i p-pillene og justere seg deretter. Det er kanskje derfor humøret og energien er på bånn, fordi kroppen må tilpasse seg hormonene den får tilført, og det er hormonene som styrer humøret. Hvis ikke jeg blir bedre, så burde jeg kanskje forhøre meg om andre prevensjonsmidler.

Det er virkelig ikke kult å føle seg slik som dette. Det jeg har mest lyst til å gjøre er å sove. Kanskje jeg skal ta en liten pause fra bloggingen. Bare for noen dager.