Dårlige mennesker

Dårlige mennesker, eller en annen betegnelse er «shitty people»! Du vet, mennesker som på en eller annen måte alltid får deg til å føle deg dårlig, vær du sikker på at bare 5 minutter med slike mennesker, så er hele dagen ødelagt, eller hvis vi legger på litt ekstra, selvfølelsen i flere dager. Hvorfor er det så fryktelig vanskelig å kvitte seg med slike mennesker? Hva er det å spare på? Disse menneskene ødelegger deg bit for bit, hver eneste positive ting du kommer med, så er det alltid en underliggende spydighet eller negativitet som respons. Det slår ikke feil. Spydigheten kan være «pakket» inn, med andre ord, kanskje ikke så lett å oppfatte med en gang, og vedkommende kan gi komplimenter også. Det er ikke jævelskap hele tiden.  Det er kanskje derfor det er så vanskelig å gi slipp, fordi de ikke er typiske mobbere? Jeg vet virkelig ikke helt hva det er med slike mennesker, men det virker som om de bryr seg og vil hjelpe, men i realiteten bringer de deg egentlig bare mer ned. Intelligente og utspekulerte er slike mennesker, og det er en skummel kombinasjon.

67cf3dd7bdc3ee860b88b1ac319065a7

Alle mennesker har sine svakheter/dårlige sider, men det er ikke ensebetyende med at en er et dårlig mennesker for det. Det er lov å gjøre feil. Det er lov å angre. Men de type menneskene jeg snakker om, er av en annen jævlig karakter.

uten navn