Å bryte barrierer

That’s right. Å bryte barrierer kan bety så mangt, blant annet selvutvikling. Eller selvpining kan være et annet ord for det. Du vet, når du skal ut av komfortsonen, ut i ubehagelige situasjoner for å utvikle deg, «vokse» i forhold til personlighet. Du verden da. Det er i slike situasjoner en føler seg liten og svak. Kan ikke si at selvtilliten var helt på topp rett føre jeg skulle holde Kick Off. Følte meg veldig liten! Ingen digg følelse. Den digge følelsen kom først etter at jeg hadde holdt presentasjonen. Mestringsfølelse nummer 1 da. Litt den samme feelingen hadde jeg på fredag, da jeg var ferdig med den første klientsamtalen i den nye jobben.

Utfordringer er skremmende. Men noen ganger så trenger en det. Livet er tøft, sånn er det. Og for å komme seg videre i livet og utvikle seg, nytter det ikke å sutte på tommeltotten og rope på mamma. Eller du kan jo prøve å se hvor langt du kommer. Har vel erfart at det å bryte barrierer gir en ubehagsfølelse der og da, men langsiktig, så er ubehagsfølelsen verdt det. En blir jo på en måte tøffere og tør å ta neste steg videre. Blir en et bedre menneske av å bryte barrierer, blir en tøffere og tåler i større grad utfordringer? Det tror jeg.

Og skulle du tilfeldigvis komme over en utfordring du ikke klarer på første forsøk, så prøv igjen. Den som gir seg er en dritt..

Self Motivational Quotes Desktop Wallpapers - Yogesh Goel - ygoel_com (1)