Nytt løp 2016?

Visste du det at jeg har gjennomført Oslo Maraton, altså helmaraton med sine 42 km? Surprise! Tiden var vel 6 timer, hvis jeg ikke husker feil. Jada, vet det er laaang tid. Nesten litt flaut. Året var 2012, så det er noen år siden og det er vel på tide å melde seg opp til et nytt løp, men ikke Oslo Maraton denne gangen. Asfaltløping er så monotont og kjedelig over en lengre tid, og dessuten har jeg prøvd det. Har tenkt på noe i retning Oslo Toughest. Det arrangeres i Holmenkollen, og løpet er tøffere (selvfølgelig) enn vanlig maraton. Hindringer, gjørme, vann, ja trenger jeg å skrive mer? Blir sliten bare av å tenke på det. Men det hadde vært sinnsykt kult å gjennomføre et slikt løp. Tenk for en mestringsfølelse en får.

Løping har jeg holdt på med i mange, mange år, så det er en treningsform jeg trives med. Et variert underlag er viktig med tenke på skader knyttet til knær og ankler, så jeg løper i motbakker, skogen og på asfalt.

Så kanskje det blir et nytt løp i 2016?