«One Of Us Is gonna Die Young»

Det stemmer, «One Of Us Is Gonna Die Young». Det er dessverre ikke alle som får muligheten til å leve livet som det er ment, og med det mener jeg av alderdom. Det kan være mange grunner til at enkelte dør unge, enten det er sykdom, ulykker eller selvmord. Uansett utfall, så er det å dø ung urettferdig og tragisk. Jeg tenker en del på de menneskene i livet mitt som har dødd unge, min bror som bare ble 24 år gammel og min venninne som bare ble 8 år. Begge døde av kreft. De er stadig i tankene mine ❤

Bamsen sitter fortsatt trofast hos min bror ❤ Nei, du ser ikke feil, det er faktisk mose på bamsen:P

bamse

Det er viktig å leve livet og ikke bare stresse rundt. Men faen, det er lettere sagt enn gjort. Det er mye som skal gjøres i løpet av et døgn, og det er fort gjort å ta menneske rundt seg for gitt. Lett å tenke at de alltid kommer til å være i nærheten uansett.

Ta vare på de menneskene en har rundt seg. Før en vet ordet av det, så kan det være for sent. Det er ingenting i livet som er garantert, definitivt ikke hvem som skal leve livet som det er ment.

Tankene mine går også til de uskyldige som mistet livet i terrorangrepet i Brussel i dag.

Avslutter med det svenske bandet «The Ark». Sangen «One Of Us Is Gonna Die Young» er fantastisk.