«Cool kid»

Var du en slik en «cool kid»? Med andre ord, var med i den kule gjengen? Mange forbinder det å være kul med «å passe inn», at du ikke skiller deg ut fra mengden. Hvem vil egentlig skille seg ut uansett, det er jo større sjanse for at en blir snakket om, enten det er positivt eller negativt, og utstøtt? Jeg tenker slik at den som skiller seg ut er den som er tøffest på mange måter, og når en først har «baller» nok til å være tøff, så blir en automatisk kul/unik. Faen, folk er kjipe noen ganger, de er så ille opptatt av hva andre mener. Men mennesker er jo sosiale skapninger, slik at det å skille seg ut virkelig er å gå ut av komfortsonen.

Kan vel ikke akkurat skryte på meg for å ha vært en «cool kid» i mine ungdomsår, var heller en slik taper. Utseendemessig var det ikke særlig mye å skryte av heller. Høres ikke bra ut, men det er jo det som er sannheten da, så denne perioden var ikke mitt livs høydepunkt. Det er ikke sånn at jeg mimrer tilbake og tenker: «Ah, jeg var skikkelig kul og hadde mange venner!» Jeg var ikke mye på fester og denslags. Det hendte 1 gang at jeg dro ut alene. Drakk meg dritafull og dro ut alene i Lillestrøm. Tror jeg var 18 år. Ikke det smarteste jeg har gjort kanskje. Anbefales ikke.

Meg som 13 åring. Yey, eller neeei!

13år

Men sånn er det nå en gang. Fortid er fortid.

Per i dag, så er jeg kanskje fortsatt en taper? Kommer vel an på øyet som ser. Jeg har ikke mange venner og er ensom til tider, og derfor hadde det vært gøy med en person ved min side. En person som holder ut med meg vel og merke. Til tross for at jeg er ensom til tider, så har jeg jo noen gode venninner, men hun ene studerer i utlandet og er dermed ikke så mye i Norge, og de andre er opptatt med studier og jobb. Jeg er ikke mye ute å fester heller. Veldig sosial..

Jeg liker å skille meg litt ut. Jeg gjør faktisk det. Det er en av grunnene til at jeg også skriver en del på bloggen, og spesielt temaer som kanskje ikke egner seg alltid offentlig. Jeg er fullstendig klar over at jeg deler personlige opplysninger om meg selv, som jeg kanskje ikke burde, og jeg er til tider litt naiv. Men det er en risiko jeg tar.

Apropos risiko, husker dere det innlegget «Venner? Trukke det ass» og hun jenta som jeg skriver om der? Jeg har faktisk ikke vært i den klesbutikken etter den litt pinlige episoden i høst. Tør ikke! Litt synd egentlig, meget kule klær der må jeg innrømme. Har litt problemer med å bevege meg inn i butikken, når jeg vet at hun som jobber der mest sannsynligvis ikke liker meg. Skal jeg utfordre meg selv til å bevege meg inn i butikken? Hmm… Er det en risiko jeg tør å ta?:P  Forresten, hvis vi går tilbake til type ungdomsskolen, så var hun den pene, mens jeg var taperen;P Fy faen og jeg ler.

«Cool kid» eller ikke, du er unik som du er. Det er ihvertfall det folk sier. Om det stemmer, det vet jeg ikke. Men så lenge du er ærlig og ekte, så kommer du langt ❤ Liker jeg å tro..