Tilbakeblikk

Tenke seg til, jeg har fullført bachelorutdanningen min og skal begynne i ny jobb. Det var ikke tilfellet i sommer, da jeg verken hadde jobb eller utdanning. På den tiden så jeg ikke mye lyst på fremtiden. Jeg sa til familie og venner at jeg ikke kom til å ta opp bacheloroppgaven en gang til. Ikke snakk om. Jeg var så frustrert og sint fordi jeg strøk på bacheloroppgaven. Faen, hadde jeg ikke lært noe i løpet av de 3 årene jeg hadde studert eller? Var jeg så jævlig dum? Hæ? Ikke rart en begynner å tenke slik. Sannheten er at studiet var særdeles utfordrende, noe jeg syntes i hvert fall. Må heller ikke glemme det faktum at jeg kjørte ned kroppen og psyken i dass etter et hardt halvår. Et halvår med mye jobbing og endret livssituasjon, og det slo jo selvfølgelig ut i full blomst i vår/sommer. Jeg var helt tappet for energi og livsgnist. Faen og sliten jeg var.

Jeg tok opp bacheloroppgaven en gang til og bestod i november. Så nå har jeg en bachelorgrad og jeg skal begynne i ny jobb i mars. For å si det sånn, jeg angrer ikke på at jeg tok opp oppgaven en gang til. Noen ganger så må en bare pushe seg videre, selv hvor jævlig og håpløst det føles. Så når jeg ser tilbake til sommeren, et tilbakeblikk, så har jeg kommet langt og det er jeg veldig glad for. Jeg er så klar for nye utfordringer! Jeg er i et modus om dagen hvor jeg bare vil kjøre på, hvis du skjønner hva jeg mener. Vil jobbe, oppleve ting, få meg kjæreste, ja hele pakka. For dere som vil lese min bacheloroppgave som omhandler antioksidantenes effekt på kreftrisiko, så ligger den vedlagt under.

Tonje Teig-Bacheloroppgave- 30 10 2015

Karakteren jeg fikk var D. Det var mye jobb, eller rettere sagt jævlig mye jobb med denne oppgaven. Hver enkelt får avgjøre om dette er en god eller dårlig oppgave. Kommer vel an på øyet som ser. Jeg har i hvert fall bestått.