En veske og iPod mindre

En veske og iPod mindre, det er resultatet etter igår. Jeg var en tur ute igår og alle vet hvordan en «tur ute» kan ende. Du starter med innstillingen:»Skal bare ta en øl!» Vel, en øl kan fort bli 2, 3, 4, 5 og så er det over på sterkere saker som Cognac og Whiskey vettu. Merker det på kroppen dagen etter. Må heller ikke glemme hodet. Har hatt besøk av noen «tømmermenn», og det har jeg forsåvidt nå også. Lenge siden jeg har vært så surrete i hodet, på godt norsk «dritafull». Var en periode i natt jeg var ekstremt kvalm. Du vet den følelsen? Forferdelig. Det første jeg våknet til i dag var: «Hva har jeg gjort galt nå?» Totalt panikk uten grunn. Kvelden var bra bortsett fra kvalmen og at jeg mistet vesken. Noe som jeg kommer til å savne stort er min kjære iPod. Hvordan skal turene mine være uten musikk? Jævlig kjedelig.

Det var en litt artig episode i natt når jeg kom hjem. Jeg var kald, men la meg oppå dyna istedenfor under og det hjalp jo selvfølgelig ikke, så jeg spurte etter pledd. Plutselig står mamma og pappa sånn i 3-4 tiden på natten og pakker inn sin 25 å gamle fulle datter inn i pledd. For et syn;P

Det skal nevnes at jeg drikker svært sjeldent så mye alkohol som det jeg gjorde igår, slik at jeg egentlig ikke har særlig høy toleranse. Vær forsiktig med alkoholinntaket.