Mennesker og kjemi

Mennesker og kjemi. Kjemi kan beskrives som relasjonen mellom to personer, for eksempel en mann og en kvinne. Sikkert noen som har spurt deg følgende etter at du har vært på date: «Var kjemien bra?» Enten så var daten bra, med andre ord, dere hadde en god kjemi. En god kjemi innebærer vel latter, lett snakk og kanskje andre hyggelige aktiviteter. «Andre hyggelige aktiviteter» kan bety så mangt:P Var daten shit, så betyr det ingen latter og at vedkommende hadde en utstråling lik en dørmatte, og det er litt kjedelig.

Kjemi ja. Hvor skal jeg starte? Jeg har en krangel, kan en kanskje kalle det, med en gutt. Dette er en meget stridig person, og ikke minst sta. Til tross for noe stridig personlighet, så er han litt søt, med tanke på oppførsel. Må le litt. Det er vel kanskje ikke en typisk situasjon hvor latter er mest utbredt, men jeg må trekke litt på smilebåndet av han^^ Kanskje det har noe med at jeg innerst inne liker han, at jeg må smile litt? Hadde jeg kranglet med en person som jeg ikke likte i det hele tatt, så kunne utfallet vært noe annet. Kanskje den «søte» oppførselen hadde blitt oppfattet som ubehagelig? Kjemi som spiller inn eller?

Når en blir litt småhissig i en krangel, så er det vel «fare på ferde» når det gjelder ordbruk. Kanskje ikke mitt stolteste øyeblikk, men på et tidspunkt så kalte jeg han et rasshøl. Jeg tenkte for meg selv ettertid: «Flott Tonje, der fikk du virkelig vist hvor «moden» du er!» Føler meg ikke akkurat lur etterpå, men så er en gjerne litt furt i en slik situasjon også, som ikke akkurat hjelper på fornuften og det å skulle fremstå som voksen. Så der var det jeg som var dust.

Du vet den delen av krangelen, hvor en mener at den beste løsningen er å kutte ut kontakten? Ikke lett. Jeg satt på kurset jeg, ja du leste riktig, på kurset, og «mannet» meg opp til å skrive en hyggelig avsluttende melding. Det kom en tåre. Ja, heller ikke mitt stolteste øyeblikk. Nei, jeg hylgrein ikke (det hadde vært litt voldsomt), men det kom 1 tåre eller 2. Jeg var totalt innstilt på at nå skulle jeg ikke ha noe mer kontakt. Vi har litt kontakt nå da.. Jepp..

Haha, meg og han. Ikke så voldsomt da vel og merke;p

297619-7-1252539734359