Going darker!

Blondt hår er nydelig og jeg elsker å være blond. Men jeg blir litt lei av etterveksten, og det koster jævlig mye penger å farge etterveksten regelmessig også. Tanken slo meg: Hvorfor ikke bli mørkere blond? Ikke så mørkt som brunt, men kanskje bare en eller to nyanser mørkere enn det jeg pleier? Jeg farget håret mørkeblondt hjemme, resultatet ble greit, men jeg la merke til at jeg hadde en kaldere tone i tuppene, nesten gråaktig med grønt skjær, og en varmere tone i hodebunnen. Det var ikke ekstremt ille, men det er greit å ordne det, spesielt når en selv ser det. Jeg er liker å teste ut ulike frisører og finne min favoritt. En av favorittene så langt er blant annet frisørsalongen «Omerta» i Bygdøy allé. Vil virkelig anbefale stedet. Hvorfor jeg ikke går dit? Jeg føler på en måte at det er min venninnes «frisør!» Det er jo ikke det, alle kan gå dit, men jeg vil finne min egen. Hehe. Men finner jeg ingen, så går jeg til «Omerta», for der kan de virkelig hår.

Jeg prøvde et nytt sted i dag, som jeg er veldig fornøyd med, «Headmasters» i Oslo, eller mer spesifikt inne på Byporten. «Headmasters» er en frisørkjede fra London. Jeg ble tatt godt imot av Sandrina, og vi ble enige om lysere striper på toppen og en type hårmaske/kur i hele håret som skulle korrigere hårfargen. Sier det deg noe? Jeg er ikke så inn i frisøryrket. Uansett, jeg ble kjempe fornøyd^^

View this post on Instagram

👌🏻🙅🏼

A post shared by Sandrina🌼 (@by.sandrinag) on