Vær fornøyd!

Hva er vel bedre enn å booste egoet med noen formbilder når en føler seg, nja, ikke helt på topp? Tenker mye om dagen. Men til tross for det, så skal det nevnes at jeg er fornøyd med hvordan jeg ser ut nå. En velsignelse egentlig! Selvfølgelig er det alltid noe som skurrer, med andre ord, «feil» ved utseendet som jeg gjerne skulle vært foruten. Men tenker jeg på proporsjoner, fett vs. muskler og hvordan kroppen fungerer generelt, så er jeg fornøyd. Jeg begynner å bli sterkere, og nå så klarer jeg 16 armhevinger uten stopp! Med tærne i bakken, og ikke knærne, altså den harde versjonen. Så ting kommer seg!

 

 

Oppfordrer alle sammen til å være fornøyd med seg selv, og jeg vet at det har vi hørt før. Det sabla maset om å være fornøyd med de «feilene» en har og så videre. Men det er noe i det. Jeg ser veldig mange pene jenter som virker så selvsikre, og jeg lurer på om de virkelig er det eller later som? Det å være god mot seg selv er viktig, det gjør det lettere å vise medmennesker den samme kjærligheten.

På en annen side så har jeg en forståelse for at det å skulle være 100 % fornøyd med seg selv er en utfordring! Spesielt med tanke på samfunnet. Samfunnet, eller det samfunnet står for, er roten til mye vondt. Jeg leser til stadighet artikler som påpeker viktigheten av å være fornøyd med seg selv, akkurat som du er, men så på neste side reklameres det for slankepiller. Jeg tolker det sånn: «Du er god nok som du er, eller vent litt, her er noen piller som skal gjøre deg enda finere og mer fornøyd med livet! Du var visst ikke bra nok allikevel!» Henger det på greip eller? Hadde det vært opp til meg skulle jeg jaggu kjørt disse slankepillene langt opp i rævva til produsentene (beklager for at jeg er litt usaklig her!). Jeg merker en frustrasjon komme opp til overflaten! Her er det engasjement på høyt nivå!

God søndag, og husk: Vær fornøyd med deg selv:)