Inspirasjon

Får du inspirasjon av treningsmagasiner? Det er vel kanskje et dumt spørsmål, siden det ofte er en av grunnene til at en kjøper slike treningsmagasiner. Jeg brukte å få inspirasjon, men det får jeg ikke lenger. Vet ikke hva som skjer, men føler at jeg leser stort sett det samme hele tiden. Det er jo begrenset hvor ofte noe banebrytende skjer innen ernæring. Har kjøpt Shape-Up i en del år, men nå er det stopp. Det «nyeste» Shape-Up som jeg kjøpte i november, har jeg ikke lest ennå, bare bladd igjennom. Jeg er så interessert i ernæring og det er min lidenskap, men jeg orker nesten ikke å lese om det i typiske treningsmagasiner.

Siden jeg ikke lenger får den inspirasjonen gjennom treningsmagasiner, så er det alltid gøy med nye treningsklær. Det gir en inspirasjonsboost! Det er så mye fint og fresht nå for tiden. Elsker denne treningstoppen i forskjellige farger. Disse klærne er kjøpt på Sportamore.no.

treningsklær

Kanskje du har noen mennesker som inspirerer deg til å ta fornuftige valg når det gjelder trening og ernæring. For meg er det mennesker som endrer kroppen gjennom regelmessig trening og et kosthold som er variert, altså en livsstilsendring, som kan booste motivasjonen min. Kvinner som trener målrettet styrketrening og får en utrolig styrke i kroppen er også en inspirasjon. Jeg følger noen på Instagram og jeg blir så imponert over hva disse kvinnene presterer. Selv om jeg ikke driver med så målrettet styrketrening som de kvinnene, så får jeg likevel inspirasjon til den styrketreningen som jeg bedriver, styrketrening med egen kroppsvekt. Jeg kan også bli inspirert av venner og bekjente som velger en sunnere livsstil for en bedre helse!

Les denne historien! Aldri for sent å endre livsstil og litt til!

http://www.bt.no/100Sport/sprek/For-var-Anne-54-overvektig-og-deprimert-Sa-ble-hun-30-kg-lettere-og-Norges-beste-styrkelofter-i-sin-klasse-679930_1.snd

Dette er et eksempel på inspirasjon (bildet under): Kvinner som er sterke, både fysisk og mentalt.

640x343xver1_jpg_pagespeed_ic_RJ05J-nUc0