Helg^^

Helg-et avbrekk fra hverdagen. En trenger det. Nå om dagen så er jeg på et karriereveiledningskurs som skal vare i seks uker. Kanskje jeg får en jobb underveis? Vanskelig å finne seg jobb, det er en utfordring. Min store drøm er vel blogging. Det hadde jeg egentlig ikke trodd, men har nå innsett det. Har fått høre at jeg burde være forsiktig med hva jeg deler meg offentligheten, med tanke på blant annet fremtidig arbeidsgiver. Har delt mye personlig i bloggen min, så det er jeg klar over. Jeg liker å sette fokus på temaer som kan oppfattes som tabu. Temaer som helst ikke skal snakkes om. Det er en av grunnene til at jeg deler så mye privat med offentligheten. Det kan hende at det jeg deler slår tilbake til meg på et senere tidspunkt, altså negativt. Da får det egentlig bare gjøre det. Jeg tar sjansen. Er det ikke det livet handler om også, ta sjansen? Selv om det noen ganger «går over stokk og stein» innimellom, så burde en prøve i hvert fall! Jeg må bare prøve. Og jeg liker å skrive om ernæring, men jeg vet ikke om jeg bare vil skrive om det!

Min store drøm om blogging kommer nok til å ta litt tid. Ja, jeg blogger nå, men er ikke i nærheten av der jeg vil være. Har lurt på det å ta kontakt mange av de større bloggerne i Norge. Kanskje få noen tips og råd? Det kan i hvert fall ikke skade å prøve.

Mitt råd: Ta sjansen før det er for sent. For hverdag som går, er vi et steg nærmere døden- det var litt dystert!

Siden helgen snart er her, så kan jeg ta med en dritkul sang^^

 

Vært oppe siden halv 5 i dag tidlig, så det er det lov med litt kos. Sjokolade og taco i kveld^^ I tillegg har jeg huset for meg selv hele helgen, det er stas det;P

Meg og min nye BFF^^ Noe stusselig kanskje..

Tjt

God helg^^