Den følelsen

Den følelsen kommer i mange varianter. I dag har jeg hatt den følelsen når en skal på et nytt sted og vil helst være presis for å gi et godt inntrykk. Men så går det ikke som planlagt vettu..  Selvfølgelig ikke! Jo da, jeg var i rute jeg. Sjelden rutetabellen min svikter;P Jeg sto opp tidlig, trente, dusjet og spiste frokost. Tok toget til Årnes, ikke noe problem, men så skulle jeg bytte til buss. For målet mitt var et kurs i nærheten av Jessheim. Et såkalt karriereveiledningskurs i forbindelse med NAV. Jeg får hjelp av NAV. Ikke døm. På forhånd hadde jeg sjekket ut hvilken busstopp jeg skulle av på og rutetider, egentlig hele pakka. Uansett, bussen var ca. 15 minutter forsinket. Typisk, ikke sant? Det er så jævlig irriterende. Når bussen endelig kom, så var det bare å sitte og gape. Jeg fulgte ivrig med på veien, bare sånn at jeg ikke skulle miste busstoppen. Jeg kan være meget distre og stress gjør det ikke akkurat bedre. Ringte og sa at jeg ble forsinket, for det er viktig. Når jeg endelig gikk av på busstoppen, så var det lengre unna enn det jeg hadde beregnet. Jeg befant meg nå på et sted jeg ikke kjenner til, og så skulle jeg navigere meg til dette kurset og jeg var allerede forsinket? Good Luck! Kurset hadde jo startet. Jeg ringte mutter’n nesten i panikk. Komisk egentlig. Og jeg kan være meget temperamentsfull og denne gangen var intet unntak. Vet det ikke hjelper nevneverdig, men temperament ligger i familien. Blei til at jeg måtte spørre fremmede og min favoritt, løping. Jo da, jeg var på plass ca. 20 minutter forsinket. Svett, rød i trynet og andpusten var jeg på plass! Og må heller ikke glemme den følelsen når en selv merker at en lukter svette..

Er det ikke sånn livet er da, alt skal ikke gå som planlagt;P Livet har en flott form for humor..

Måtte bare ta med denne^^

mondays

God mandag^^