Ja da, mamma

Mamma. Mor. Mutter’n. Kjært barn har mange navn. Jeg er glad i min mor. Det er jeg virkelig. Det virker kanskje ikke alltid sånn. Jeg kan bli ganske irritert på deg, og det merkes om dagen. Vet ikke helt hva som skjer, men jeg begynner å bli rastløs. Merker det er på tide at jeg flytter ut- nok en gang. Til tross for at jeg er 25 år gammel, så føles det noen ganger som om jeg er tenåring igjen. Det er ikke tull. Alltid de samme spørsmålene: «Hvor skal du?», «Er det greit om du er alene?», «går det bra om vi reiser bort?», hvem er du sammen med?», de spørsmålene har jeg hørt noen ganger før. Jeg vet ikke hvordan det er å være mor, men jeg kan tenke meg at uansett hvor gammel jeg er, kommer jeg alltid til å være lille «Tonjemor!» Men skal ikke klage noe mer i innlegget nå.  Jeg er glad for at jeg har deg ❤

mamma

 

Oss to ❤

12041758_10207642870009577_1427941197_n

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s